Uutiskynnys logo

Fiksu huuto - laiton arpajainen

Mielipide Julkaistu: 8.2.2008 22:44 Muokattu: 9.4.2008

Netissä avattiin tammikuun alussa uudenlainen arpajaispalvelu Fiksuhuuto, jossa vajaa kahdella eurolla voi ostaa arvan tuotteeseen ja arpajaisten pyörittäjät voivat vaikuttaa suuresti siihen, että kuka tuotteen lopulta voittaa.

Bisneksessä, joka markkinoi itseään huutokauppana, palvelun omistajat voivat täysin sääntöjen mukaisesti huutaa omia kohteitaan ja pitää niitä elossa niin kauan kuin näkevät sopivaksi samalla kalastellen kiinnostuneiden ihmisten kahden euron tekstiviestejä.

Voitko voittaa Fiksussa huudossa? Kyllä voit, jos palvelun pyörittäjät näkevät sen kohdallasi sopivaksi ja kukaan ulkopuolinenkaan ei huuda kohdetta ennen sen sulkeutumista.

Palvelussa, joka sivuillaan vakuuttaa laillisuuttaan menee jokaisesta tuotteesta muutama sentti hyväntekeväisyyteen aitoon arpajaishenkeen.

Tuomo Siuruan ja Jussi Mäntylän palvelu on herättänyt paljon keskustelua internetpalstoilla. Esimerkiksi suomi24-palvelun ketjuista löytyy pyörittäjien omiakin kommentteja, ja kannattaahan se pitää tarkkaa silmää keskusteluista ja vaikuttaa niihin.

Sanomalehti Kaleva näki sopivaksi antaa palvelulle mainoksen uutisen muodossa.

Pitkää ikää fiksuhuuto, Fiksu huuto palvelulle!

Tuomas Tonteri

RSS

Mielipidekysely

Suomessakin pitäisi äänestää minareettien kiellosta?Ääni per IP

Aiemmat kyselyt