Uutiskynnys logo

Britannian oppositiopuolueen puheenjohtajan Nick Griffinin haastattelu

Artikkeli Julkaistu: 18.10.2006 20:30 Muokattu: 16.9.2010

Usein kuulemme, mitä mieltä Tony Blair Britanniassa on esimerkiksi Irakin sodasta. Mutta mitä mieltä ovat hänen poliittiset vastustajansa tästä ja muista ajankohtaisista asiosta? 

Windows MPEG-4, MPEG-4 Divx 42 min suom.teks.

Nick Griffin, Britannian kansallispuolueen puheenjohtaja joutuu oikeudenkäyntiin yksityistilaisuudessa BBC:n salaa kuvaamasta videosta, josta hänelle voi tulla parhaimmillaan 7-vuotta vankeutta. Altermedian Emmanuel d’Aubignosc haastatteli Griffinin, ja selvitti mistä on kyse.

Pätkiä haastattelusta:

Haastattelija: “Joten haluan ihmiset Ranskassa, haluan ihmiset Amerikassa, kaikkialla
maailmassa tietävän, mitä tapahtuu tässä maassa, tietämään,
että neljän lapsen isä, puoliso, kelpo mies, joka ei vihaa ketään, joka
rakastaa omaa maatansa, voi joutua useaksi vuodeksi vankilaan,
koska vastustaa rikollista hallitusta.”

...

Haastattelija: “.. Se laittaa sinut ajattelemaan. Miksi äänestät, kun pystyt vain päättämään, kuka toteuttaa nämä muualta tulevat lait. Sillä näillä päättäjillä ei ole paljon sananvaraa niistä laista jokatapauksessa.”

Nick Griffin: “Britanniassa, mutta ikävä kyllä myös muualla, on kansallisia parlamenttejä, jotka tänäpäivänä edustavat pitkälti useita kansainvälisiä eturyhmiä, erityisesti lakien alkuperän suhteen. Tietenkin Euroopan unionissa. Kaikenlaisia eturyhmiä, rahoitus, Amerikan suuryritykset, massamedian omistajat.

...

Nick Griffin: “Ja tämä on täsmälleen mitä meillä on nyt lännessä monikulttuurisuuden suhteen. Erityisesti Britanniassa juuri nyt, olemme siirtyneet viime kuukausina.. Kaikki liberaalit eliitit, kaikissa valtapuolueissa, he ovat nyt kaikki sanomassa, että se on kuollut, epäonnistunut, koska se ei toimi (monikulttuurisuus). Joten nyt he aikovat pakottaa integraation. Ja siitä on tulossa yhä totalitaarisempi päivä päivältä.”


UUTISARKISTOON

RSS