Uutiskynnys logo

"Vasemmisto islamisoi Eurooppaa"

Artikkeli Julkaistu: 4.3.2007 18:07 Muokattu: 5.2.2008

Vasemmisto ja liberaalit sallivat Euroopan vajoamisen muslimien käsiin, väittää yhdysvaltalainen professori Bernard Lewis. Maineikas historioitsija ja islamin historian asiantuntija varoittaa Eurooppaa islamisoitumisen uhasta ja vaarasta, jos nykyinen kehitys jatkuu.

Haastattelussaan professori Lewis arvelee, että muslimit tulevat haltuunottamaan Euroopan 10-30 vuodessa. Hänen mukaansa tämä haltuunotto ei tapahdu materiaalisen ylivoiman ansiosta, vaan Euroopan sisäisen poliittisen ilmapiirin välinpitämättömyydestä ja voimattomuudesta. Hän huomattaa, että Euroopan muslimivähemmistöt ovat jo esittäneet vaatimuksia Euroopan islamisoimiseksi, eivätkä Euroopan päättäjät ja poliittiset piirit ole vastanneet näihin vaatimuksiin kielteisesti. Professori muistuttaa myös, etteivät poliitikot ole juurikaan vaatineet muslimeita omaksumaan Eurooppalaisia arvoja ja perinteitä.

Professori Lewis kertoo, että Euroopan voimattomuus johtuu sen poliittisesta ilmapiiristä, jota on jo vuosikymmeniä hallinnoinut äärimmäinen liberaalisuus sekä vasemmistolaisen "sivistyneistön" asettamat normit. Poliittisen korrektiuden ja fanaattisen rasismifobian sekä monikulttuurisen yhteiskunnan nimissä ei haluta puuttua muslimien voimistuvaan valtaan Euroopassa. Toisen maailmansodan jälkeen Euroopassa liberaalinen politiikka on pyrkinyt hajottamaan nationalismin ylläpitämää yhteiskuntajärjestystä- ja rauhaa. Tässä ilmapiirissä jo pelkkä Euroopan alkuperäisten kansallisuuksien olemassaolo on nähty "rasismina". 1960-luvulla nouseva vasemmisto kehitteli "poliittisen korrektiuden", joka on professorin mukaan siitä lähtien kahlinnut eurooppalaista poliittista keskustelua. Tuosta vuosikymmenestä lähtien Eurooppaa on hallinut aikakausi, johon kuuluu eurooppalaisen kulttuuriperinnön itseinho ja kristillisyyden sekä kirkon vastainen toiminta. Nykyään vallassa olevat Euroopan päättäjät ovat kasvaneet juuri tuohon aikaan ja he ovat olleet etunenässä toteuttamassa kansallisvaltiot hävittämään pyrkivää monikulttuurista ja maallistunutta Eurooppaa. Euroopan itsetuhoinen käyttäytyminen on tehnyt siitä haavoittuvaisen ja tätä tilannetta vasemmiston tukemat muslimit käyttävät hyväkseen. Muslimit arvostavat omaa uskontoaan ja kulttuuriperintöään, toisin kuin eurooppalaiset.

Euroopassa ei ole ollut korrektia puhua Euroopan islamilaisesta kohtalosta, mutta myös monet muslimioppineet ja -poliitikot ovat myöntäneet islamisoitumisen vaarasta varoittelevien eurooppalaisten asiantuntijoiden olevan oikeassa. Vähän aikaa sitten Libyan johtaja Muammar Gaddafi naureskeli Euroopan itsetuhoiselle käyttäytymiselle ja totesi Euroopan muuttuvan islamilaiseksi lähivuosikymmenien aikana varsinkin, jos Turkki liittyy Euroopan Unioniin.

Professorin mukaan hänen kuvailemansa Euroopan vuosikymmenien itseinhoinen kehitys olisi voitu estää. Nyt eurooppalaisilla on vain mahdollisuus nähdä tämän kehityksen tulokset. Kuitenkaan eurooppalaiset eivät ole kykeneviä ratkaisemaan tulevia ja nykyisiä ongelmia itse keksimiensä normien ja "totuuksien" takia. Tätä edesauttaa professorin mukaan erityisesti “median harjoittama aivopesu”, joka on saanut eurooppalaisten kädet sidotuiksi. Professori Bernard Lewis muistutti haastattelunsa lopuksi, ettei hänen kuvailemansa kehityksen aiheuttaneet vasemmistolaiset ja liberaalit tule koskaan kärsimään teoistaan, vaan vasta heidän lapsensa sekä lastenlapsensa, jotka eivät enää välttämättä elä tulevaisuudessa eurooppalaisessa Euroopassa.

Tietolähde: Kansanmedia, Human Events.com

UUTISARKISTOON

RSS