Uutiskynnys logo
Markku Uusipaavalniemi

Kansanedustaja Markku Uusipaavalniemen mukaan nykypäivän valtioiden kasaantuva velkakriisi johtuu siitä, että yksityisten pankkien annetaan luoda tyhjästä uutta velkarahaa rahamarkkinoille. Hän sanoo, että valtioiden tulisi käyttää tätä rahanluontivaltaa sen sijaan. Uusipaavalniemi kertoi myös äänestyspäätöksien Suomen eduskunnassa syntyvän muutamien henkilöiden toimesta, kansanedustajien valtaosan äänestäessä mitä ikinä puoluekuri ohjeistaa.


Mediaseurantatoiminto lisätty sivulle

8.1.2010 | Uutiset Kotimaa

Tarjoamme tästä eteenpäin mediaseuranta toimintoa valituista uutisaiheista kaikkien käytettäväksi. Toimituksen sisällä toiminto on havaittu erittäin käyttökelpoiseksi, joten sen saattaminen yleiseen käyttöön oli looginen jatko. Vaikka uutisten koneellinen kerääminen ja näyttäminen ei millään tavalla korvaa tarvetta omalle tiedotustyölle, on myös sille käyttöjä.


Parikkalan tukiasumisyksikössä eri etnisten ryhmien alle 18-vuotiaat nuoret ottivat väkivalloin yhteen vappuviikonloppuna. Poliisi pidätti neljä nuorta miestä epäiltynä pahoinpitelyrikoksesta. Poliisi ei tiedä yhteenoton syitä ja kuulusteluita hidastaa tulkkien tarve.